Möt våra kandidater på listan till kommunfullmäktige! | Sverigedemokraterna i Hylte

Möt våra kandidater på listan till kommunfullmäktige!

Här kommer kandidat nummer elva, Jens Bäckman:

1.Berätta lite om dig själv:

Jag heter Jens Bäckman och bor på en släktgård i Södra Remma Långaryd, tillsammans med min familj.
Mina intressen hänger mycket ihop med mitt val att bo på en skogsgård som ligger på landet, såsom familj, jakt, skog, och övrigt friluftsliv. Jag har en bred arbetslivserfarenhet som både anställd och företagare som drivit AB + enskild firma en längre tid. Just nu jobbar jag på ett företag på andra sidan länsgränsen i Smålandsstenar. Jag arbetar som resande service tekniker inom industriservice, både i Sverige och internationellt.

Jag har personlig erfarenhet av vilka problem man kan få när man väljer att återvända till Hylte kommun samtidigt som man har småbarn (nu gymnasium) och driver företag. Återvändandet innebar även nybyggnation av en villa på landet. Många av dom problem som vi upplevt är saker som kommunen hade kunnat lösa på ett bättre sätt.

2.Vilka frågor tycker du är viktiga inom politiken?

Jag vill arbeta för ett bättre samarbete över länsgränsen som underlättar för folk som vill arbeta eller utbilda sig i grannkommunerna.

Det är även viktigt att man kan bo kvar eller bosätta sig på landsbygden som erbjuder så mycket bland annat ett fantastiskt jakt, fiske och friluftsliv.

Jag vill återinföra ett sunt bondförnuft i Hylte kommun, för en kommun som skall fungera långsiktigt.